Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, çoğu kez her seviyede yön değanlayıştiren bir sıra açılı iniş ve merdiven karınerir ve güçlükle yahut sıkfoto alanlarda düzlükın zengin bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet sinein yeğleme edilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını tespit etmek karınin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

 Buna ödenek, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu kırmızda;

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, takkadak okkalı insanın uçarıca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması manaına hasılat.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yerında kompetan ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme etmek sinein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel kuruluşlardan yangın kapısı düşünüm dercetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına normal yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına amelî türler tercih edilebilir.

Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı düz rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page