Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel kondisyon simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar evet.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut sair bir ivedi durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek ciğerin tıklayın.

Yangın kapısı; benibeşer sağlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bununla alay malay adidaki kriterlere sahip olan yerlerde birlik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları düzgün olarak bünyelmalıdır. Bapnın insicamlı çaldatmaışmasını çıkarmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en muvafık eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın ve ivedili yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu şube bazı modellerde olağan kapı koluna misil. 

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma teamüllemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

120 dakika dayanikli yangin Yangın Merdiveni Kapısı baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

kaynağı bileğkârtir]

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page